avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dezbatere mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dezbatere mostenire

buna ziua, as dori sa stiu daca o proprietate privata poate avea 2 cai de acces? mama si fratele ei dezbat o mostenire si au inceput actele de departajare a proprietatii, actul de mostenire este in 1986, binenteles ca au fost facute modificari privind asezarea caselor(ambii locuiesc pe aceeasi proprietate), firma de cadastru care face proiectul a omis sa treaca cateva detalii precum ca nu sunt conform legii , aceasta proprietate in anul 1986 avea o singura cale de acces, acum are 2 cai de acces.
intrebarea mea este daca o proprietate poate avea 2 cai de acces si de cati metri tb sa fie fiecare?
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 07:53, 18 Iunie 2011
Pe o proprietate pot fi mai multe cai de acces care sa asigure o buna functionalitate a imobilelor, de regula se aplica in practica o deschidere de minim 3 m ca in cazul; serivtutilor de trecere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partajare teren mariolopresti mariolopresti Deci dupa decesul tatalui am facut succesiunea si pamantul a ramas la comun ,o sora sa trezit dupa cativa ani sa -si partajeze partea ei,ea are dreptul la 616 ... (vezi toată discuția)
Mostenire bunuri de la bunic Raimonda Raimonda Va prezint urmatoarea situatie: -casa construita de parintii mei in 1960,dar pe numele bunicului -taxele casei platite de parintii mei -exista ... (vezi toată discuția)
Succesiune, partaj succesoral mary6 mary6 Buna ziua. Tatal decedat de 11 ani de zile,fara a fi facuta/dezbatuta succesiunea dupa acesta,mama decedata de aprox. 1 an de zile,doi fii mostenitori.Nu ... (vezi toată discuția)