avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... am nevoie de ajutor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

am nevoie de ajutor

platesc pensie alimentara si nu stiu de ce nam primit nici o hotarare jud sau alta anstitare mi sa facut retinere pe pensie si culmea trebuie sa plaresc din urma cu 3 ani ce pot sa fac luna asta a fost prima retinere
mentionez ca am copilu la liceu anu3 si lam antretinut singur sotia nu mai lucreaza din2009
Cel mai recent răspuns: ContSters207277 , utilizator 11:16, 18 Iunie 2011
aveati de platit pensie unui alt copil si nu ati platit, sau cui datorati aceasta pensie?
Sa ,,traduc'' : ai copii rezultati din relatii cu mai multe femei, cel putin doua ! Unul dintre copii, cel ce este la liceu in clasa a XI-a, este in ingrijirea ta. Pt. celalalt/ceilalti copii instanta te-a obligat sa platesti pensia alimentara, inclusiv pe ultimii trei ani ! Este corect ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sant divortat fara sa vreau gaspartibi gaspartibi datimi va rog o solutie am fost divortat fara sa stiu platesc pensie alimentara din urma copilu mi lam tinut singur la scoala fara contributie de la mama dar ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara ramonabr ramonabr Buna seara, Va rog sa imi spuneti daca copilul meu care a implinit varsta de 18 ani si este inca clasa a-XI-a are dreptul mai departe la pensie alimentara din ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara VeroRAM VeroRAM Buna ziua. Am un copil din prima casatorie care a ramas la mine iar celalalt a ramas la fosta mea sotie. M-am recasatorit si am avut din nou un copil dar am ... (vezi toată discuția)