avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Donatia
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Donatia

Buna ziua ! As dori sa stiu daca daca un imobil primit prin donatie poate fi vandut . Ma poate ajuta cineva ? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: narcisa_salbatica , utilizator 10:18, 18 Iunie 2011
daca e liber de sarcini, da
Sigur ca poate fi vandut, in situatia in care exista clauze sau drepturi speciale inscrise in cartea funciara, acestea vor trebui radiate (daca nu vor fi preluate de noul proprietar).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De pot afla ca un imobil nu are asupra lui sarcini? Iulian81 Iulian81 Buna ziua! As dori sa stiu daca in afara de extrasul de carte funciara si intabulare mai exista vreo metoda in a afla daca asupra unui imobil exista sarcini, ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament fara probleme ulterioare starcopit starcopit Buna ziua! As dori sa achizitionez un apartament/ garsoniera in Buc. intr-un viitor previzibil. As dori sa aflu legat de acest fapt cum sa ma asigur eu, ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren qeruta qeruta Buna ziua As dori sa stiu si eu ce inseamna mai exact liber de sarcni cand vinzi un teren.Daca unu ocupa terenul abuziv fara dreptul proprietarului inseamna ... (vezi toată discuția)