avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... recurs penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

recurs penal

buna ziua ,vreau sa va adresez si eu o intrebare in care sunt trimis in judecata in calitatate de complice la 215 cp rap la 26 in care nu am prejudiciu am ajutat un var sa cumpere o masina in rate ,si i-am eliberat o adeverinta de venit si tot odata aceea adeverinta avea si viza itm ,tot odata mai am suferit o condamnare cu suspendare care nu atragea stare de recidiva pentru legea 241 5 in cuantum de 1,8 luni ,in dosarul acesta inainte de a ami prezenta materialul de urmarire penala partea vatamata a mers cu mine la parchet si a depus un inscris ca,nu mai are nici o pretentie civila sau materiala de la inculpatii ca,prejudiciul a fost recuperat in intregime era vb de 65oo ron procuroru de caz a mentinut in rechizitorul ca sa achitat prejudiciul la instanata de fond am fost condamnat la 2 inchisoare cu executare si tot odata ma obligat sa platesc acea suma care nu exista juristul partii vatamate depunand inscris document oficial ca nu se mai considerea parte civila in dosarul penal ,la faza de apel ami admite apelu in parte si imi da incetare procesul penal pentru 2 fapte celalante solutii mentinundule ,si in faza de apel parte vatamata depunund act in care spune ca nu mai are pretentie civila de la inculpat fara a imi face descontopirea pedepselor .
in faza de recurs la curte in care sunt in faza de judecata doresc sa fac demonstrez ca unii martorii mint ca,unul din girant nu a semnat contractul de credit si a sustinut si la fond si apel ca,nu a semnat nimic intrebare ?
Doresc sa fac o expertiza la inml sau unde se poate face si sa dovedesc ca expertiza grafologica al politiei minte si tot odata ca nu am dus cei 2 fostii inculpatii in eroare si ca unul dintre autor a semnat in locul acelui girant si tot odata ca doresc ca partea vatamata sa poata sa vina la curte si se depuna sau sa dea din nou declaratie ca nu mai exista prejudiciu se poate face in faza de recurs sa se administreze probe si cu martorii .multumesc
Cel mai recent răspuns: lazar 11 , utilizator 12:52, 18 Iunie 2011
Expertiza nu trebuia facuta la inml ci va trebui sa solicitati dvs o contraexpertiza pe care trebui sa o platiti. Nu ati precizat daca varul era sau nu angajat "legal" la firma dvs in momentul in care i-ati emis adeverinta si care va sunt invinuirile ce vi se aduc. Fiti putin mai explicit daca doriti un raspuns concret
era angajat cu contract de munca adevreinta era eliberata cu data de 26.08 iar in urma unui control de la itm am fost obligat sa desfac ctr de munca ci 01.07 dar adeverinta erea vizata de inspectorii itm cu stampila itm iar autorul a semnat si in locul celui de al 2 girant unde pot sa fac expertiza sa dovedesc ca expertiza de la politie minte daca cel a declarat ca nu a semnat stiu ca trebuie sa o platesc dar unde o pot face la inm sau sa cer la curte
solicitati ca proba sa va admita instanta o asemenea expertiza

impotriva martorilor mincinosi depuneti plangere penala la parchet

ar fi bine sa angajati un avocat care sa va reprezinte interesele si, dupa ce acesta va studia dosarul, cu siguranta veti putea clarifica multe din intrebarile dvs.... intrebari ce curg in valuri :)
am 2 avocatii iar eu am cerut sa se faca aceasta contra experiza grafologica la inec pe banii meii si sa depun in faza de recurs sa sa cer sa caseze sentinta de apel si fond sa sa il dea la parchet pentru refacere rechizitorului daca stiti cum va pot sa fac eu aceasta expertiza la inmc bucuresti pe banii meii ?multumesc=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Din martor inculpat? albastrusenin albastrusenin Buna, Este vorba de un dosar penal cu acuzatia de inselaciune la care am primit nup iar s-a facut plangere impotriva rezolutiei si s-a acceptat in parte adica ... (vezi toată discuția)
Neagravarea situatiei in propriul recurs 385^8 lucian79 lucian79 Am si eu o nelamurire!De ce in prezentul art.se spune ca instanta de recurs solutionand cauza,nu poate crea o situatie mai grea celui care a declarat recurs.De ... (vezi toată discuția)
Dosar penal - procedura Nina1 Nina1 Buna seara, Parchetul de pe langa Curtea de Apel a emis Citatie pentu persoana care are calitatea de faptuitor in dosarul penal. In citatia respectiva este ... (vezi toată discuția)