avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... In cate zile trebuie dus permisul la politie?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

In cate zile trebuie dus permisul la politie?

In cate zile trebuie dus permisul de la politie din data in care se da hotararea definitiva si irevocabila?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 18:27, 18 Iunie 2011
15 zile de la data pronuntarii, data de la care hotararea este definitiva si irevocabila.
Permisul se preda insotit de certificatul de grefa care atesta solutia pronuntata de instanta in plangerea contraventionala formulata.
Nu asteptati sa va trimita instiintare acasa cu privire la hotarare si cu o copie dupa certificatul de grefa mergeti la politie si predati permisul ca altfel vi se va prelungi termenul de suspendare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Predare permis de conducere Dan897 Dan897 Am pierdut un proces in care am cerut anularea unui PV intocmit de Politia Rutiera. Prin urmare, trebuie sa predau permisul de conducere (care mi-a fost ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat, plangere respinsa De_MooN_Ro De_MooN_Ro totul incepe in ziua de 19.06.2011 cand un politist ma opreste ca am depasit pe linia continua desi nu mai exista nimic in zona care sa ateste asa ceva. toate ... (vezi toată discuția)
Inadvertenta intre politia rutiera si judecatoria CVRN CVRN In data de 21.06.2011 am avut termen pt plangerea contraventionala pe care am depus-o la judecatorie. Dorindu-mi sa iau o vacanta din toate punctele de vedere ... (vezi toată discuția)