avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... propietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

propietate

buna ziua, as dori si eu un raspuns, daca o persoana a cumparat un teren de 240 de metri cu chitanta de mana si a platit impozit dupa care a facut acte de uzucapiune dovedind ca a locuit la adresa respectiva de peste 40 de ani, si a mai adus o chitanta de mana cum ca ar mai fi cumparat alti 240 de metri cu o diferenta de u8n an fata de prima chitanta dar pe al doilea teren nu a platit taxe sau inpozite in acesti 40 de ani,eu pot face dovada ca a ocupat acel teren abuziv si daca da ce se poate intampla, pot achita eu taxele si inpozitul pe acei 40 de ani si sa-mi revina acel teren, chiar daca are acea hotarare judecatoreasca de uzucapiune pe tot terenul, persoana dacand fals in acea chitanta a doua. va multumesc
Cel mai recent răspuns: ionela1965 , utilizator 18:16, 19 Iunie 2011
va multumesc pentru raspunsuri eu am 46 de ani avram 6 ani pe vremea aceia, imi pare foarte rau daca am lasat impresia ca tip,sunt calma dar ma interesa falsul celei de a doua chotanta, oricum va multumesc pentru raspunsuri si imi cer scuze din nou daca asa sa inteles ca as fi iritata, nervoasa sau cine stie cum,cred ca nu am scris nimic jignitor la adresa nimanui, inca o data multumesc tuturor pentru raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzucapiune, impozit Alexm28 Alexm28 Buna ziua! In cazul dobandirii proprietății asupra unui teren prin uzucapiunea de 30 de ani, se va plăti impozit retroactiv? (vezi toată discuția)
Uzucapiune coindivizari tania71 tania71 Am urmatoarea speta: X decedeaza in anul 1970. In urma succesiunii, mosteneste Y(sotul) si cei trei copii (A, B si C), fiecare copil cate 1/8. Dupa 7 ani ... (vezi toată discuția)
Impozit >proprietar ??? mihais1981 mihais1981 Stiti cumva daca exista vreo lege conform careia daca platesc impozit pe terenul altuia timp de o anumita perioada de timp si pot dovedi ca am platit impozitul ... (vezi toată discuția)