avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Legea nr. 61/1991 actualizata
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Legea nr. 61/1991 actualizata

#-o#-o#-oLocuiesc intr-un imobil la etajul I.
De doua luni s-a descis o carciuma la parter sub mine cu un program devastator pana la orele 2:00 dimineata.
Am incercat sa stau de vorba cu asa numitul patron incerand sa ii explic ca doresc sa rezolv problema pe cale amiabila si conform Legei 61/1991 actualizata art 29
29) tulburarea linistii locatarilor intre orele 22,00-8,00, prin producerea de zgomote, larma sau prin folosirea oricarui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare in localurile sau in sediile persoanelor juridice situate in imobile cu destinatia de locuinte sau in imediata vecinatate a acestora;
Ce am de facut ca nu vreau sa apelez la Jandarmeirie ca ma gandesc ca imi taie cauciucurile la masina sau mai stiu eu de ce e in stare sau pe cine cunoaste atata timp cat este cautat de camatari.
!?
Cel mai recent răspuns: GUVERNATOR MG , Consilier juridic 16:32, 18 Iunie 2011
Cum am mai precizat si cu alta ocazie, credem ca ar putea fi o actiune tipica pentru asociatia de proprietari reglementata de dispozitiile art. 18 din Legea nr.230/2007 - "În cazurile în care, în clădirile de locuinţe, unul dintre proprietari sau chiriaşi împiedică, cu bună-ştiinţă şi sub orice formă, folosirea normală a clădirii de locuit, creând prejudicii celorlalţi proprietari sau chiriaşi, după caz, proprietarii sau reprezentantul legal al acestora pot solicita instanţei să hotărască măsurile pentru folosirea normală a clădirii, precum şi plata daunelor."

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburarea linistii la bloc mirceadaraban mirceadaraban Am citit in forum urmatoarea specificare: Avand in vedere prevederile Legii 61 / 1991 republicata si actualizata, art.2, alin.(1), lit. 29, constituie ... (vezi toată discuția)
Legea privind linistea folette folette am inteles de la un avocat ca s-a schimbat iar legea privind linistea si ca locatarii, vecinii, sunt obligati sa faca liniste intre orele 14 si 17. va rog ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața din nou stres ioan va rog re vin cu intrebare ... Oana.1 Oana.1 Bună dimineața din nou stres Ioan va rog re vin cu intrebare legata de asociatie de proprietari. Va rog noi ca asociatie în urma.unei AG am Stabilit alt ... (vezi toată discuția)