avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 280 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CHITANTA DE MANA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CHITANTA DE MANA

buna seara.
poate fi folosita o chitanta de mana in instanta pentru a dovedi faptul ca la o anumita data am dispus de acea suma de bani?
multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mihaela Enache , Avocat 21:35, 18 Iunie 2011
dati urmatoarele detalii:

ce scrie ?
cine a scris?
cine a semnat?
in ce proces vreti sa il folositi?
cum adica ati "dispus"?
dati toate detalii spetei
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Iunie 2011
Mihaela Enache, Avocat
am vandut un apartament propritate dinaintea casatoriei. in contractul de vanzare cumparare nu s-a trecut toata suma. am o chitanta de mana in care e trecuta restul sumei.
am cumparat in timpul casatoriei o casa cu fostul sot, pentru care ne judecam la partaj, casa pe care am cumparat-o si am modificat-o cu ajutorul banilor mei.
intrebarea era daca pot folosi chitanta impreuna cu cvc pentru a dovedi ca aportul meu a fost de 100% pentru cumpararea casei.
MOKUSKA a scris:

am vandut un apartament propritate dinaintea casatoriei. in contractul de vanzare cumparare nu s-a trecut toata suma. am o chitanta de mana in care e trecuta restul sumei.
am cumparat in timpul casatoriei o casa cu fostul sot, pentru care ne judecam la partaj, casa pe care am cumparat-o si am modificat-o cu ajutorul banilor mei.
intrebarea era daca pot folosi chitanta impreuna cu cvc pentru a dovedi ca aportul meu a fost de 100% pentru cumpararea casei.

Cand ati vandut apartamentul? Ati incheiat contractul la notariat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj hane hane Dupa casatorie, am primit de la parintii mei 25000 Euro (donatie prin notariat) cu care am cumparat un apartament. Ulterior, acesta a suferit multiple ... (vezi toată discuția)
Divort in timpul constructiei casei gabitza2521 gabitza2521 - terenul este pe numele parintilor mei si pe al meu in cota parte cumparat cu act de vanzare cumparare cu ceva ani in urma -daca constructia casei a inceput ... (vezi toată discuția)
Divort danadelca26 danadelca26 sunt despartita de sot de 2ani si avem impreuna o fetita de 2ani si 3luni,avem cumparata o casa impreuna insa in momentul plecarii mele cu fata nu aveam ... (vezi toată discuția)