avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... preaviz concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

preaviz concediere

luni 20 06 2011 sunt chemata la servici sa semnez preavizul de concediere. Ce se intimpla daca refuz sa semnez? Imi spuneti va rog ce este mai bine sa fac?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:23, 19 Iunie 2011
Daca esti in concediu medical, in concediu de odihna sau concediu fara plata, vei primi oricum preavizul la terminarea perioadei respective. Daca refuzi, il vei primi prin posta.:">
amaliuta a scris:

luni 20 06 2011 sunt chemata la servici sa semnez preavizul de concediere. Ce se intimpla daca refuz sa semnez? Imi spuneti va rog ce este mai bine sa fac?

Refuzul de a primi instiintarea de preaviz nu va ajuta cu nimic , acesta va putea fi trimis prin posta cu confirmare de primire ... insa de la primirea deciziei de concediere aveti la dispozitie un termen de 45 de zile pentru a o contesta la Tribunalul in a carui raza aveti domiciliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz dupa 5 zile de munca din concediu crestere copil jana24 jana24 Dupa 5 zile de munca dupa ce am revenit din concediu de crestere copil, am fost informata ca postul meu sa desfintat, si sa semnez un preaviz de 20 zile si ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil sava 80 sava 80 cum se procedeaza in situatia in care din doua posturi se desfiinteaza unul si unul dintre angajati se afla in concediu de crestere copil? (vezi toată discuția)
Art. 65 c.m. ioandobinciuc ioandobinciuc Buna ziua In data de 20-12-2013 am fost dat afara din societatea unde lucram. In data de 23-12-2013 mi sa dat preavizul retroactiv(27-11-2013/27-12-2013) si ... (vezi toată discuția)