avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dreptul de comostenitor !
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dreptul de comostenitor !

dreptul de comostenitor POATE fi pierdut daca nu s-a facut cerere de retrocedare teren agricol pentru fiecare lege aparuta dupa leg.18/91, INSA ESTE cere facuta la legea 18/91 in care este cuprinsa si diferebta de teren ce se cuvine ?
s-a facut cerere numai de o sora in numele ei si comisiea a dat titlu de prorietete pentru toata diferenta de tere, se mai poate obtine cota parte de comostenitor ?
X-(#-o .
Va muyltumesc .
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:16, 19 Iunie 2011
Contestati titlul
DAR TITLUL ESTE EMIS DIN 2008 , SE MAI POTE CONTESTA ,BAZA LEGALA . VA MULTUMESC
Titlurile in baza legilor funciare se elibereaza pe numele celui/celor care au facut cerere.
Daca cererea a fost facuta de strabunica, pe titlu ar fi trebuit sa apara numele ei.
Daca ea nu mai traia la acel moment, au dreptul la teren doar mostenitorii care au solicitat reconstituirea dreptului de proprietate.
Ultima modificare: Duminică, 19 Iunie 2011
ContSters98245, utilizator
buna ziua d-le Mahetin ,va rog dtra sau alcineva sa-mi dati relatii la " titlul este dat in 2008 - se mai poate contesta si care este baza legala " va multumesc.
Pe legea funciara exista termen de 3 ani. Titlul se da celui care il cere.

Ultima modificare: Duminică, 19 Iunie 2011
ContSters98245, utilizator

Alte discuții în legătură

Teren revendicat l18 danimik danimik Stimati Domni/Stimate Doamne, Va expun pe scurt situatia mea: tatal meu impreuna cu fratele lui au facut in baza legii 18 o cerere de retrocedare a unui ... (vezi toată discuția)
Restituire legea 18 magda popescu magda popescu Va rog, un sfat. Este vorba de un teren care a apartinut strabunicului meu (decedat in 1964). La succesiunea dupa strabunicul meu au ramas mostenitori ... (vezi toată discuția)
Cine vine la succesiune? sile2011 sile2011 buna ziua am si eu o nelamurire. sa eliberat un titlu de proprietate care are ca mostenitor pe mama bunicului meu cererea a fost depusa de fata verisoarei ... (vezi toată discuția)