avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dreptul de comostenitor !
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dreptul de comostenitor !

dreptul de comostenitor POATE fi pierdut daca nu s-a facut cerere de retrocedare teren agricol pentru fiecare lege aparuta dupa leg.18/91, INSA ESTE cere facuta la legea 18/91 in care este cuprinsa si diferebta de teren ce se cuvine ?
s-a facut cerere numai de o sora in numele ei si comisiea a dat titlu de prorietete pentru toata diferenta de tere, se mai poate obtine cota parte de comostenitor ?
X-(#-o .
Va muyltumesc .
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:16, 19 Iunie 2011
nu se mai poate contesta. legea fondului funciar are termene exprese prin care cei indreptatiti puteau formula cerere pt punere in posesie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren revendicat l18 danimik danimik Stimati Domni/Stimate Doamne, Va expun pe scurt situatia mea: tatal meu impreuna cu fratele lui au facut in baza legii 18 o cerere de retrocedare a unui ... (vezi toată discuția)
Restituire legea 18 magda popescu magda popescu Va rog, un sfat. Este vorba de un teren care a apartinut strabunicului meu (decedat in 1964). La succesiunea dupa strabunicul meu au ramas mostenitori ... (vezi toată discuția)
Cine vine la succesiune? sile2011 sile2011 buna ziua am si eu o nelamurire. sa eliberat un titlu de proprietate care are ca mostenitor pe mama bunicului meu cererea a fost depusa de fata verisoarei ... (vezi toată discuția)