avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de serviciu
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de serviciu

In ce conditii inceteaza raporturile de serviciu cu drept la pensie de serviciu, in cazul politistilor, conform legislatiei in vigoare, pentru a beneficia de cele doua salarii(ajutoare) anuale pana la varsta standard de pensionare , respectiv 60 ani?Precizez ca, am 41,5 ani, vechime totala in munca 20,6 ani, din care 14,8 luni ca politist, decizie medicala- inapt serviciu in politie, gradul III invaliditate ca urmare a unor boli obisnuite.De asemenea, va rog sa precizati daca are vreo importanta si ce efecte are asupra pensiei specificarea din decizia medicala la rubrica "Legatura cauzala a bolii sau accidentului : BOALA
OBISNUITA,art.68,pct.1,lit.c din Legea nr.263/2010?
Cel mai recent răspuns: sorinaga , utilizator 10:16, 23 Iunie 2011
Chiar nimeni nu cunoaste metodologia de aplicare ?! Am mai postat o intrebare referitoare la aceeasi problema pe 02.06.2011 si tot nu am primit un raspuns sau macar o parere.Ma asteptam la mai multa solicitudine din partea celor care raspund intrebarilor postate pe acest forum.Sunt dezamagit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate politisti-decizie medicala -boala obisnuita sorinaga sorinaga Rog politistii care s-au pensionat in anul 2013 pe caz de boala (pensie de invaliditate gr.1, 2, 3), sa-mi comunice ce scrie pe decizia lor medicala la ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate politist Masaro Masaro Cum se poate ca un politist, clasat in 2011 de catre comisia medicala militara \"inapt pentru serviciu in politie\" cu grad de invaliditate de gradul II ... (vezi toată discuția)
Pensie de boala daniella28 daniella28 as vrea sa intreb daca pot beneficia de pensie de boala,sufar de depresie,am mai avut acum 10 ani pe fond de stres la servici si moartea cuiva drag si m-am ... (vezi toată discuția)