avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de invaliditate politisti-decizie medicala ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de invaliditate politisti-decizie medicala -boala obisnuita

Rog politistii care s-au pensionat in anul 2013 pe caz de boala (pensie de invaliditate gr.1, 2, 3), sa-mi comunice ce scrie pe decizia lor medicala la rubrica"hotararea comisiei"-incadrare, paragraf, grupa, barem medical, etc. De asemenea, legatura cauzala a bolii sau accidentului...ex.: " boala obisnuita "(lg. 263/16.12.2010, art. 68, pct.1, lt.c) sau " boala a fost contractata in timpul si din cauza indeplinirii serviciului in politie".
Are cunostinta cineva de castigarea in instanta a vreunei hotarari la H.G. 1083/2008 - privind asigurarea despagubirilor de viata, sanatate si bunuri ale politistilor pentru cei pensionati dupa 01.01.2011? Daca da, va rog sa-mi comunicati in ce conditii. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: sionflorin , utilizator 11:46, 8 Mai 2015
si eu am esit in 2012 la fel scrie boala obisnuita nici o sansa la hg 1083, abia acum pe; 16 ,am prima sedinta la tribunal sa vedem ce o iesi tot ca ei cred ca ramane
Multumesc pentru interventie si raspuns. Dupa termenul ce-l aveti pe 16, va rog sa postati tot aici hotararea instantei de judecata. Multumesc inca o data.
sper sa se rezolve ceva dar nu am auzit pe nimeni sa fi castigat cu decizia de boala obisnuita asta cred ca e intelegere facuta pana acum nu se scria doar boala obisnuita
degeaba; am pierdut la tribunal acum sunt la curtea de apel bucuresti am facut recurs mi-au dat ca nefondat acu astept si aici nu stiu ce sa zic
buna ziua, ave ti idee cum pot schimba cauza invaliditatii, avand in vedere ca a aparut ordinul108 pe 2014?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de serviciu sorinaga sorinaga In ce conditii inceteaza raporturile de serviciu cu drept la pensie de serviciu, in cazul politistilor, conform legislatiei in vigoare, pentru a beneficia de ... (vezi toată discuția)
Acodarea de ajutoare la iesirea la pensie - pensionar mai aura1969 aura1969 buna ziua o intrebare va rog si un raspuns se poate?din anul 2011 iunie sunt pensionara cu gr3 invaliditate,,,,,in decizie scrie ca ma pot pensiona la 59 ani ... (vezi toată discuția)
Pensionare maian maian IN IANUARIE 2008 AM SUFERIT UN ACCIDENT DE CIRCULATIE , A FOST INREGISTRAT CA ACCIDENT DE MUNCA SI AVAND GE 2, DUPA ULTIMA REVIZUIRE DIN IANUARIE 2012 AM FOST ... (vezi toată discuția)