avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Beneficiez de indemnizatie pentru CCC?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Beneficiez de indemnizatie pentru CCC?

Buna ziua!!!
Cu 01 iunie 2011 , am decizia de incetare la vechiul loc de munca, iar 2 iunie este data de inceput la actualul loc de munca.Vreau sa stiu daca am intrerupere o zi, mai pot beneficia de indemnizatie crestere copil???Mentionez ca vechimea totala in munca este de 6 ani
Cel mai recent răspuns: silvam , utilizator 14:18, 19 Iunie 2011
1. Acea zi lipsa nu va afecteaza la a beneficia de indemnizatie pentru CCC.
2. OUG 111/2010 permite si fractiunile de luna.
Ultima modificare: Duminică, 19 Iunie 2011
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
Va multumesc pentru raspuns!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de crestere a copilului paraschiva28 paraschiva28 Buna ziua! am nevoie de un raspuns daca e posibil referitor la faptul ca am 10 luni lucrate cu carte de munca si doresc sa imi schimb locul de munca...am ... (vezi toată discuția)
Concediu de paternitate pialca pialca Buna ziua, As dori sa stiu daca pot intra in concediu de paternitate (acela de 1 sau 2 ani) in conditiile in care in cartea de munca imi lipsesc 3 zile, mai ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil cristi_o cristi_o Buna ziua, am si eu o intrebare: am o vechime in munca de 4 ani insa in perioada iunie-iulie 2010 am avut o intrerupere in cartea de munca de 15 zile. acum ... (vezi toată discuția)