Buna ziua,
As dori sa stiu daca pot intra in concediu de paternitate (acela de 1 sau 2 ani) in conditiile in care in cartea de munca imi lipsesc 3 zile, mai precis nu am continuitate intre locul actual de munca si cel vechi. Exista posibilitatea sa-mi platesc "darile" la stat si sa-mi fie aprobat dosarul?
Multumesc.
1. Este vorba de concediu crestere copil (CCC).
2. OUG 111/2010 permite si fractiunile de luna din cele 12 luni premergatoare nasterii.
3. Asa ca veti beneficia de CCC si indemnizatia aferenta.
4. Plata contributiilor nu va ajuta la a beneficia de indemnizatie pentru CCC.
Va multumesc pentru raspuns.
Indraznesc sa va solicit ajutorul in continuare tot pe marginea acestui subiect, de data aceasta mai la obiect.
Contractul la ultimul loc de munca a incetat la 22.10.2010, iar la noul loc de munca a fost inregistrat la data de 19.11.2010.
In aceste conditii, pot aplica pentru CCC?
Conform OUG 111/2010 , art.4 - (2), trebuia sa fi lucrat cel putin jumatate de luna (noiembrie in cazul de fata - care are 22 zile lucratoare, iar eu am bifat doar 8);
PS: nu inteleg la ce se refera art. 4 - (3).
1. OUG 111/2010 spune: Art. 4
(1) In calculul celor 12 luni prevazute la art. 2 alin. (1) se includ si fractiunile de luna in care s-au realizat venituri supuse impozitului, precum si cele in care solicitantii s-au aflat in situatiile prevazute la art. 2 alin. (5) si (6), considerate luna intreaga.
(2) Prin fractiune de luna se intelege efectuarea a cel putin jumatate din zilele lucratoare din acea luna in care persoana indreptatita a realizat venituri supuse impozitului ori s-a aflat in una sau mai multe dintre situatiile prevazute la art. 2 alin.(5) si (6).
(3) Prin exceptie, se accepta ca de cel mult 3 ori fractiunea de luna sa fie constituita dintr-un numar mai mic de zile lucratoare decat cel prevazut la alin. (2).
(4) In situatia in care nasterea copilului se produce inainte de termen, perioada prevazuta la art. 2 alin. (1) se diminueaza cu perioada cuprinsa intre data nasterii copilului si data prezumata a nasterii, certificata de medicul de specialitate.
2. Asta inseamna ca din cele 12 luni sunt admise si cel mult 3 luni in care ati lucrat mai putin de jumatate din numarul de zile lucratoare ale lunii, adica exact cazul dvs. cu luna noiembrie.
3. Asadar veti putea beneficia de indemnizatie pentru CCC.
Ccc
Denysa88
buna seara.
in 12 decembrie voi avea 1 an pe cartea de munca. sunt insarcinata si urmeaza sa nasc. daca cumva nasca chiar in 12 voi primii CCC? (vezi toată discuția)