buna ziua, astept si eu cateva sugestii, am fost pacalit de catre un utilizator al siteului romanesc okxxxi.ro, client care avea calificative peste 90 % pozitive, in poza apareau 4 cauciucuri in stare perfecta, in descrierea anuntului spunea ca sunt impecabile prezentand o uzura de maxim 10%, am discutat cu omul, am stabilit sa ma duc pana la el in buzau sa le cumpar, m am intalnit cu un mesager de al lui ca el nu a putut ajunge, am vazut cauciucurile , 3 aratau perfect, iar al 4 lea nu arata prea bine, l am sunat si i am zis ca nu imi place al 4 lea si mi a mai lasat la pret pt el, bineinteles ca ironia face ca singurele 2 vulcanizari din buzau care erau deschise non stop, sambata asta la ora 3 nu mai erau deschise, deci nu le am putut verifica decat in bucuresti, am fost la 3 vulcanziari, toti la prima vedere mi au spus ca sunt bune, dar la un studiu mai amanuntit, au gasit pe interior, mici taieturi, sau galme care nu le sesizeaza oricine, si au spus ca sunt foarte periculoase pt masina mea! bineinteles omul are telefonul inchis, am reusit sa fac cateva cercetari si am aflat cum il cheama, data nasterii, si am 2 poze cu el, l am contactat si i am zis ca nu vreau dekt banii inapoi si nu depun nici o plangere, dar pana acum nimic, nu mi a raspuns, ce solutii ar fi? daca nu pot recupera banii, macar sa il stopez sa nu mai pacaleasca pe nimeni, l am amenintat ca depun o plangere penala pe numele lui in baza cp 222, dar tot nu mi a raspuns! ce sa fac???:(
Cel mai recent răspuns:
claudiu88 , utilizator
17:02, 20 Iunie 2011