avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... grupa de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

grupa de munca

Buna ziua. Lucrez in cadrul unui serviciu in cadrul caruia tot personalul are grupa a II-a de munca (exceptie facand seful); in alt judet acelasi serviciu are grupa I. Mentionez ca lucrez in m.a.i.. Pentru a beneneficia de acest drept ce ar trebui sa fac si unde sa ma adresez? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:04, 20 Iunie 2011
Nu puteti cere schimbarea grupei de munca doar pentru ca in alt judet un serviciu echivalent are un grad de munca mai mare.

Probabil ca cei din alt judet lucreaza intr-o zona mai periculoasa.
Nu mi se pare logic raspunsul dumneavoastra. daca personalul serviciului x de la Sibiu are grupa I de munca, nu ar trebui ca acelasi serviciu X de la Cluj sa aiba la fel grupa de munca, avand in vedere faptul ca lucram in aceleasi conditii de munca, nici mai mult nici mai putin( ma refer la servicii in cadrul min de interne). Nu ar trebui sa fie o reglementare unitara si daca exista un precedent sa se acorde aceste drepturi tuturor celor care suntem in aceasta situatie?
Adresati-va Direcţiei Generale de Management Resurse Umane din cadrul M.A.I. , ei sunt in masura sa va raspunda de ce nu exista o astfel de reglementare unitara.
E-mail: petitii@mai.gov.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare grupa ii de munca Brokeru22 Brokeru22 Mama lucreaza in cadrul unui Serviciu de Ambulanta. Munca desfasurata in perioada martie 1990-aprilie 2001 a fost incadrata in grupa II de munca, are ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiei militare de urmas Tatiana Alexe Tatiana Alexe Unde trebuie sa depun cererea pentru recalcularea conform Legii 119/2010 a pensiei de urmas a mamei mele daca la data pensionarii tatal meu decedat in 2000 ... (vezi toată discuția)
Acțiune contencios adsministrativ poliție Narcisa_ Narcisa_ Se are in vedere următoarea speță: - Petiție depusă la poliție rurală (poliție din comuna X), polițistul nu raspunde la petitie in termen legal, ... (vezi toată discuția)