avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Punere in posesie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Punere in posesie

Am o sentinta definitiva si irevocabila prin care Comisia Locala de Fond Funciar este obligata sa ma puna in posesie cu 4000 m.p. pe un amplasament stabilit de un expert topograf nominalizat. Am inaintat comisiei (primarului) textul sentintei si copia expertizei topografice. Ce trebuie sa fac in conditiile in care comisia tegiverseaza punerea in aplicare a sentintei?
1. Apelez la un executor judecatoresc?
2. Fac plangere penala impotriva primarului?
3. Si una si alta?
Rog o indrumare de specialitate pentru care multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Mihaela Enache , Avocat 23:42, 19 Iunie 2011
Va recomand sa apelati la un executor pentru a nu lungi termenul de punere in posesie.... iar plangerea nu stiu in ce masura va poate aduce beneficii...
executor in mod clar!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plan cadastral tutu12 tutu12 In instanta s-a revendicat un teren , castigandu-se procesul si s-a dispus eliberarea unui titlu de proprietate pe vechiul amplasament . Primaria ... (vezi toată discuția)
Punere in posesie diana22 diana22 am titlu de proprietate pe numele tatalui decedat si doua sentinte irevocabile prin care mi se recunoaste dreptul asupra unui teren. cum formulez cerere de ... (vezi toată discuția)
Rog indrumare de la un executor judecatoresc sejc sejc m-am straduit sa nu apelez la un executor judecatoresc mizand pe faptul ca institutiile statului se vor conforma unei sentinte judecatoresti.Sincer m-am ... (vezi toată discuția)