avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Violenta verbala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Violenta verbala

as dori f mult sa aflu cum pot sa scap de hartuirea verbala a mamei sotului meu. situatia este valabila si pentru sot,din 2008 trecand prin procese ,prin care au incercat sa ne scoata din casa,dar a fost in zadar,noi fiind protejati de acte de vanzare cumparare date de o bunica. socrii locuiesc in italia,dar de doua ori pe an (minim),avem parte de cateva saptamani de stres.soacra este violenta verbal,cat si fizic,dar din fericire sotul meu a evitat ori conflict fizic......nu am depus pana acum nici o reclamatie la politie,dar cred ca este cazul sa facem ceva,mai ales ca la toate scenele asista si fetita noastra de 3 ani,care a inceput sa puna intrebari
locuim in aceeasi curte,situatie de moment,pana pana terminam constructiile si pana ce se va hotari prin partaj ,ce are fiecare....

Ultima modificare: Luni, 20 Iunie 2011
tiana_d201, utilizator
Cel mai recent răspuns: tiana_d201 , utilizator 00:59, 29 Iunie 2011
sfaturile sunt pertinente,multumesc.....trist e ca nu pot face nimic,trebuie doar sa o evit pana la terminarea procesului de partaj....:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spray autoaparare piper aby12 aby12 Buna ziua, doresc sa stiu daca spray-ul de autoaparare pe baza de piper tb declarat la Politie pt a-l putea detine? Daca mi se acorda dreptul de a-l detine, ... (vezi toată discuția)
Spray lacrimogen ilegal - incadrare juridica cezarad cezarad Am o intrebare. O persoana, conducator al unui autovehicul a fost atacata in trafic de o alta persoana (de-asemeni sofer). Mai precis, la o trecere de pietoni, ... (vezi toată discuția)
Buna seara ! - sicanare in trafic BarbuAlexandruMarian BarbuAlexandruMarian Buna seara , vin cu 4 intrebari dupa o experienta neplacuta , astazi in jurul orei 12-00 am avut o sicanare in trafic cu un domn taximetrist , ulterior mi-am ... (vezi toată discuția)