se pune problema astfel:
supermarket, program prevazut in contractul de munca, reg. intern, CCM aplicabil, astfel: 12 h lucru cu 24 h repaus, adica 1 zi la servici, 1 zi acasa. salariatul nu realizeaza intr-o luna norma, alta luna o depaseste. oricum la statul de plata ia salariul intotdeauna pentru norma intreaga, se regleza.
problema se pune ca nu sunt la asentimentul celor de la itm care imi zic ca nu-i acord salariatului cele 2 zile consecutive de repaus saptamanal. cum ma descurc?
va multumesc. da, am mai multi angajati care sa suplineasca lipsa unora care sunt in cm sau co, ati constatat corect. nu se pune problema sa raman fara oameni.
dar daca prin acest program care il am acum cu 1 zi si-o zi, nu pot sa la acord 2 zile consecutive libere, atunci ce program ar trebui sa implementez ca sa impac si "capra si varza" adica sa am program de la 08.00 la 21-22.00 si sa fie multumit si itm cu acordarea celor 2 zile libere?
Lucrul si sambata
anymaryh
Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti cum sa procedez in cazul in care in cadrul societatii se lucreaza in fiecare sambata, prin rotatie.
Trebuie anuntat la ITM ... (vezi toată discuția)