avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... acte necesare in vederea trecerii de frontiere din ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

acte necesare in vederea trecerii de frontiere din Romania in Serbia

Buna zua,
Va rog frumos sa-mi spuneti si mie care sunt actele necesare in vederea trecerii de frontiere din Romania in Serbia.Sunt administratorul unei firmei prin care s-a fondat scoala de sah, domeniul de activitate al acesteia fiind sahul.Motivul plecarii in Serbia este o competitie de sah iar concurentii sunt copii minori (varste cuprinse intre 6-13 ani).Care este procedura ce trebuie urmata pentru a nu intampina probleme la trecerea celor 2 frontiere (Romania si Serbia) ?Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters98245 , utilizator 19:44, 22 Iunie 2011
Pasaportul minorului
Pasaportul insotitorului
Imputernicire notariala din partea parintilor/tutorilor in care sa se stipuleze numele insotitorului, tara, perioada.
Cazierul judiciar al insotitorului
Ultima modificare: Luni, 20 Iunie 2011
ContSters98245, utilizator
Va multumesc foarte mult pentru raspuns.Spuneti-mi va rog daca se poate intocmi o singura lista cu toti elevii prezenti sau trebuie sa fac aceste acte pentru fiecare copil in parte.
Pentru fiecare copil se va face la notar o procura care trebuie semnata de parinte si autentificata de notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura pentru minor geo81 geo81 Dupa ce am patit cu procura de la pasaport nu mai vrem, iar sa intampinam probleme si cu cea de intoarcere in italia(facuta la acelasi notar in italia)si vreau ... (vezi toată discuția)
Deplasare minor in strainatate beef72 beef72 Daca un minor cu cetatenie dupla (roman si maghiar) si cu domiciliul in Romania se deplaseaza in Ungaria cu insotitor (competitie) , cu pasaport unguresc are ... (vezi toată discuția)
Plecare in vacanta irina_iris irina_iris buna.ma numesc irina si vreau sa plec cu nepotul meu de 9 ani la vara in italia cu avionul.ce acte imi trebuiesc din partea parintilor(mama lui e in italia si ... (vezi toată discuția)