avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Rezidenta fiscala
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Rezidenta fiscala

Buna ziua,

am o speta la care as dori, daca se poate, sa-mi dati o solutie sau cel putin sa-mi spuneti care sunt dispozitiile legale care o reglementeaza.

Un cetatean austriac are resedinta in Romania din ianuarie 2009. De fapt primul certificat de inregistrare in are din mai 2007. Apoi, probabil datorita faptului ca i s-a schimbat adresa de resedinta, i s-a eliberat unul nou in ianuarie 2009. Dansul ar dori acum sa aiba si rezidenta fiscala in Romania.
Care este procedura de inregistrare a acestui domn ca platitor de taxe in Romania (rezidenta fiscala) si care este Legea care sunt normele care reglementeaza aceasta procedura.

Multumesc.

Cel mai recent răspuns: Fănel Plopeanu , Consultant asigurari 15:46, 25 Iunie 2011
Va recomand sa va uitati in Tratatul pentru evitarea dublei impuneri dintre cele doua tari.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezident permanent mitrache_v mitrache_v Buna ziua! Va rog sa ma ajutai si pe mine in urmatoarea situatie. Cum se poate dobandi statutul de r[b]ezident permanent[/b] pe teritoriul Romaniei? Mai exact, ... (vezi toată discuția)
Certificat de rezidenta fiscala ContSters56278 ContSters56278 In cazul unei PFA italiene care desfasoara activitati in Ro persoana prezinta in loc de certificat de rezidenta fiscala,o cerere catre Agentia ... (vezi toată discuția)
Consultanta si emitere factura fifi58 fifi58 Firma din Austria presteaza serv de consultanta si managment in Ro Beneficiar firma platitor de tva inreg in Romania .Consultanta are loc pe teritoriul ... (vezi toată discuția)