avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetarea contractului individual de munca pe perioada ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetarea contractului individual de munca pe perioada concediului de odihna

Buna ziua,
Poate ma puteti ajuta intr-o problema, sunt angajata cu contract de munca pe perioada determinata, mai exact pe data de 05.07.2011 ar trebui sa semnez prelungirea contractului si sa trec din perioada determinata pe perioada nedeterminata.
Daca, sa presupunem, intru in concediu de odihna (vreo 10 zile) din data de 04.07.2011 (pentru ca sunt si insarcinata), exista posibilitatea ca angajatorul sa nu-mi mai prelungeasca contractul sau se va incheia contractul automat?
Eu as vrea sa-mi prelungeasca contractul deorece abia in octombrie cumulez 12 luni lucrate!
Astept cu nerabdare un raspuns, multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Alexiana1985 , utilizator 11:56, 22 Iunie 2011
Exista si posibilitatea ca angajatorul sa nu mai doreasca prelungirea duratei c.i.m.
In acest caz, c.i.m. va inceta de drept si daca indepliniti conditiile pentru somaj intrati in somaj si din somaj in CCC.
Multmesc pentru raspunsul prompt!
Pentru a indeplni conditiile pentru somaj ar mai trebui sa fiu angajata inca 3 luni si daca actualul angajator nu-mi prelungeste c.i.m ma pot angaja la societatea parintilor mei exact din ziua urmatoare incheierii c.m.i si sa continui perioada de angajare pana la 12 luni ?!
Da, este bine si asa cum spuneti dvs ...
Multumesc mult pentru raspuns!
O zi perfecta va doresc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt insarcinata!!! ContSters203347 ContSters203347 Buna ziua, Am o intrebare,dar inainte de intrebare sa va explic situatia mea...sunt angajata la un dealer auto din data de 05 noiembrie 2010 si intre timp am ... (vezi toată discuția)
Angajare pe perioada determinata iliemailat iliemailat recent am fost angajat la o s.c. pe perioada de trei luni (Perioada de proba). dupa expirarea celor trei luni, mai au dreptul cei de la conducerea sc sa-mi ... (vezi toată discuția)
Contractul de munca pe perioada determinata roxynice roxynice Mi sa prelungit contractul de munca pe perioada determinata de doua ori prima data 6 luni apoi mi s-a prelungit pana la 2 ani , am fost inlocuitorul unei ... (vezi toată discuția)