Buna ziua,
Poate ma puteti ajuta intr-o problema, sunt angajata cu contract de munca pe perioada determinata, mai exact pe data de 05.07.2011 ar trebui sa semnez prelungirea contractului si sa trec din perioada determinata pe perioada nedeterminata.
Daca, sa presupunem, intru in concediu de odihna (vreo 10 zile) din data de 04.07.2011 (pentru ca sunt si insarcinata), exista posibilitatea ca angajatorul sa nu-mi mai prelungeasca contractul sau se va incheia contractul automat?
Eu as vrea sa-mi prelungeasca contractul deorece abia in octombrie cumulez 12 luni lucrate!
Astept cu nerabdare un raspuns, multumesc anticipat!
Exista si posibilitatea ca angajatorul sa nu mai doreasca prelungirea duratei c.i.m.
In acest caz, c.i.m. va inceta de drept si daca indepliniti conditiile pentru somaj intrati in somaj si din somaj in CCC.
Multmesc pentru raspunsul prompt!
Pentru a indeplni conditiile pentru somaj ar mai trebui sa fiu angajata inca 3 luni si daca actualul angajator nu-mi prelungeste c.i.m ma pot angaja la societatea parintilor mei exact din ziua urmatoare incheierii c.m.i si sa continui perioada de angajare pana la 12 luni ?!