avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Autoturism avariat de un copac cazut
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Autoturism avariat de un copac cazut

Buna ziua,

Tocmai am avut bucuria de a gasi masia avariata in parcare. Peste masina cazuse un copac uscat.

Deoarece nu eram de fata la producerea evenimentului nu stiu exact ce s-a intamplat, insa am inteles ca au fost cei de la criminalistica si au facut poze. Ma voi duce sa depun si o plangere la politie.

Intrucat nu am asigurare CASCO, as dori sa stiu daca exista vre-o sansa sa fiu despagubit de catre cineva (ADP, primarie) si daca da, ce ar trebui facut.

Multumesc

Cel mai recent răspuns: claudiu10 , utilizator 20:35, 20 Iunie 2011
trebuie sa chemati in judecata Primaria de sector sau cea generala (ADP) - depinde cine are in administratie strada respectiva. Solicitati o expertiza a masinii ca sa determine daunele suferite - fie valoarea reparatiilor, fie valoarea de inlocuire a masinii daca dauna este peste 75% (echivalentul de dauna totala din asigurari).

O sa aveti nevoie de timp, bani ptr avocat si nervi :)
Multumesc pentru raspuns,

Expertiza unde trebuie facuta?
Din experienta, exista sanse de a castiga un astfel de proces?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furtuna ce a generat caderea unui pom pe autoturismul personal Dulcina Dulcina in 06-07 ianuarie 2012, un copac din curtea unei institutii de stat, a cazut pe autoturismul personal aflat in parcarea amenajata de ADP. Intre parcarea ... (vezi toată discuția)
Taiere copac intre blocuri --in caz de neaprobare cine este raspunzator de consecinte zolyxx zolyxx Buna ziua In cazul in care la solicitarea locatarilor pt a taia un brad (care este la o distanta de 4,5 m de bloc depasind cca cu 5 m inaltimea blocului ... (vezi toată discuția)
Cum se pot recupera pagubele produse de un copac cazut pe masina in parcarea amenajata de adp? elenaradulescu elenaradulescu Buna ziua, as dori sa aflu cum sa procedez pentru a recupera pagubele produse de un copac ce a cazut peste autoturismul proprietate personala aflat in parcarea ... (vezi toată discuția)