avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot beneficia de somaj?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot beneficia de somaj?

buna...eu sunt absolventa a liceului,in 2010,si mi-am depus actele de somaj in termenul de 60 de zile...si din cate am inteles de la doamna de la somaj,daca in termen de 12 luni nu ma angajeaza sau nu urmez vreun curs,pot primii acel somaj...adica s-a depun din nou un dosar de somaj,si atunci ...voi primii?acel somaj?sau cum este ca nu mai inteleg...:Dtrebuie sa astept pana acum in iulie 2011 sa-mi depun din nou dosarul?si despre ce suma este vorba si ce durata are?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 21:16, 20 Iunie 2011
1. Nu-mi dau seama despre ce este vorba. Nu am auzit de asa ceva.
2. Intrati in audienta la seful Agentiei de Somaj si solicitati explicatii si mai ales baza legala a raspunsului si daca se poate in scris.
3. Reveniti apoi tot pe acest topic si ne spuneti si noua despre ce este vorba. Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa absolvirea liceului a_li_na a_li_na Buna ziua, dupa cate zile pot depune dosarul pentru somaj dupa absolvirea liceului? (vezi toată discuția)
Absolvent liceu fara diploma de bacalaureat iero iero Anul acesta am absolvit liceul si nu am luat diploma de bacalaureat.Ma gandesc sa imi depun dosarul la ajutorul de somaj. Imi puteti spune pana cand se poate ... (vezi toată discuția)
Somaj? AnDr3eA7 AnDr3eA7 Am termint liceul in vara iar ''doamnele'' de la secretariat mi-au spus ca nu-mi pot elibera diplomele deoarece sunt printre multii elevi picatii la ... (vezi toată discuția)