avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Radiere societate-angajat in concediu ingrijire si ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Radiere societate-angajat in concediu ingrijire si crestere copil

O societate doreste sa-si inceteze activitatea.
Incetarea activitatii se doreste prin hotarare AGA, nu prin lichidare sau faliment.
Respectiva societate are o salariata care momentan este in CM sarcina si lauzie, urmand ca in cursul lunii iulie 2011 sa intre in concediu pentru ingrijire si crestere copil.
Cum poate fi incetat contractul individual al salariatei in aceste conditii?
Care sunt variantele ca incetarea activitatii societatii si a contractului individual de munca sa nu produca repercursiuni negative atat societatii cat si salariatei?

Alte discuții în legătură

Concediere salariata lauza? ginaenache ginaenache Am un punct de lucru in alt judet fata de sediul social pe care vreau sa il inchid. am o salariata in concediiu pentru sarcina si lauzie cu care nu stiu cum sa ... (vezi toată discuția)
Decizie incetare a contractului de munca in concediu de maternitate Cristianna Cristianna Buna ziua!O cunostinta care se afla in concediu de cresterea copilului, a primit astazi o decizie de incetare a contractului de munca, societatea unde a muncit ... (vezi toată discuția)
Concediere dupa concediu de sarcina si lauzie vanatorul vanatorul Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat pentru a concedia legal o angajata dupa terminarea concediului pentru sarcina si lauzie. La angajare, aceasta era ... (vezi toată discuția)