avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Indemnizatie mame
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Indemnizatie mame

Buna ziua,

Am o intrebare.

Sotia este in concediu de crestere a copilului, perioada decembrie 2009-noiembrie 2001, cu alte cuvinte in decembrie trebuie sa se intoarca la serviciu.

In cazul in care am mai avea un copil undeva in martie-aprilie 2012 ce venituri se iau in calcul pentru stabilirea indemnizatiei pentru mame ? Intreb asta pentru ca intre decembrie 2011 si martie/aprilie 2012 nu sunt 12 luni...
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 20:58, 20 Iunie 2011
Se iau in calcul si veniturile din timpul CCC1, adica indemnizatia primita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pentru cresterea celui de-al doilea copil cri_mes cri_mes Ma numesc Cristina, am un copil in varsta de 1 an si 9 luni si sunt momentan in concediu pentru cresterea copilului, avand o indemnizatie de 3400 lei. In ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru cresterea celui de al doilea copil danpadure danpadure Mama e in CCC pentru coplilul nascut in oct.2010 In martie 2012 se va naste al 2-lea copil Am inteles ca daca vom prezenta la primatia ceritficatul de ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie crestere copil ivanc ivanc Va rog sa-mi spuneti daca am calculat bine? Am 6 luni salariu net 880 iar restul suma totala este 7771 si am adunat 5280+7771=13051 13051*0,85=11093 Suma ... (vezi toată discuția)