avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare datorie clienti
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare datorie clienti

Am fost inselat ,fiind credul din fire ,am dat pe datorie marfa din magazin ,acum vreau sa recuperez datoria prin urmatoarea metoda :
Scot pe un A4 un afis pe care spun asa ATENTIE!! mai jos fotografia persoanei cu datorie ne achitata sub foto numele apoi ,Acest individ a cumparat marfuri diverse inclusiv paine pentru el si familia sa ,cand a ajuns la scadenta ,conform intelegeri ne ocoleste magazinul .Feritiva !! Rau platnic!!
Sunt pe drumul cel bun ??? sau aveti alta metoda?
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 23:59, 20 Iunie 2011
Sunteti in posesia unui inscris semnat de debitori cu privire la aceste datorii?Exista martori oculari?
Nu am inscris semnat dar martori sunt ,cei care au vazut de mai multe ori venea lua marfa si pleca spunand trecema pe caiet pana la salariu.
Ati solicitat datornicului sa semneze in acel caiet in care tineati evidenta datornicilor?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pe datorie emiliano zapata emiliano zapata Buna,as avea nevoie de ajutor in urmatorul caz:detin un magazin mic in provincie si,asa cum se obisnuieste am dat marfa la un vecin pe cont sau pe datorie cum ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorie ''pe cont'' emiliano zapata emiliano zapata Buna,a-s vrea sa stiu daca am dat marfa din magazin,cum se obisnuieste pe la tara,iar respectivul nu mai vrea sa-mi plateasca(fiind vorba de 20 mil. vechi),am ... (vezi toată discuția)
Cum sa rezolv o problema cu un angajat prins ca fura atamax atamax Buna , cum sa procedez cu un salariat prins ca fura bani din magazin (am probe video), daca il dau afara nu mai pot recupera prejudiciul. Societatea este un ... (vezi toată discuția)