avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare datorie \'\'pe cont\'\'
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare datorie ''pe cont''

Buna,a-s vrea sa stiu daca am dat marfa din magazin,cum se obisnuieste pe la tara,iar respectivul nu mai vrea sa-mi plateasca(fiind vorba de 20 mil. vechi),am vre-o sansa pe cale juridica sa-mi recuperez acei bani?Nu am semnatura lui pe ceva in schimb am multi martori care pot confirma faptul ca i-am dat pe cont...Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: biancamica , utilizator 12:19, 2 Septembrie 2013
Datornicul ce zice? Recunoaste? Daca recunoaste aveti sanse.

P.S. Dar probabil ca o sa va lipsiti de cei 20 mil si o sa va fie invatatura de minte, caci si judecata costa si ce este cel mai grav este ca la sfarsit, cu sentinta in mana, el tot sa nu aibe de unde sa va dea banii, daca nu ii are.
Ultima modificare: Miercuri, 28 August 2013
trandafir2, moderator
iar legal, nu prea ati facut bine dand marfa pe caiet.
buna ziua
deci nu e nici o sansa de recuperare a banilor? mama a facut acelasi lucru la magazinul ei si acum are de recuperat o suma destul de mare de la mai multi clienti. ea are semnaturile acestora in dretptul sumelor restante. noi ne gandeam sa facem o convocare la conciliere directa si sa gasim o varianta de esalonare a datoriei.
sa incercam varianta asta? multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pe datorie emiliano zapata emiliano zapata Buna,as avea nevoie de ajutor in urmatorul caz:detin un magazin mic in provincie si,asa cum se obisnuieste am dat marfa la un vecin pe cont sau pe datorie cum ... (vezi toată discuția)
Inselaciune??? emiliano zapata emiliano zapata Buna,as avea nevoie de ajutor in urmatorul cazetin un magazin mic in provincie si,asa cum se obisnuieste am dat marfa la un vecin pe cont sau pe datorie ... (vezi toată discuția)
Marfa vanduta si neplatita florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Am un mic magazin alimentar la tara, si, asa cum se \"obisnuieste\", am vandut marfa si \"pe caiet\", cum se spune... Problema este ca de la ... (vezi toată discuția)