avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Inselaciune???
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Inselaciune???



Buna,as avea nevoie de ajutor in urmatorul cazetin un magazin mic in provincie si,asa cum se obisnuieste am dat marfa la un vecin pe cont sau pe datorie cum se mai spune.As vrea sa stiu daca mai pot recupera suma pe care el mi-o datoreaza,eu avand nenumarati martori ca in interval de doua luni i-am dat marfa din magazin,el urmand sa mi-o plateasca la salar,numai ca de doi ani de zile ma tot amana si cred ca nu mai vrea sa-mi de-a banii...Este vorba de 1660 ron...In afara de oamenii care stiu si au vazut ca i-am dat pe datorie nu am alte dovezi...As vrea sa-l dau in judecata sa-mi recuperez acei bani dar intai as vrea sa stiu daca am vre-o sansa,sa nu mai angajez un avocat si sa mai pierd si alti bani cu un proces in care nu stiu daca am sanse sa-l castig.Va multumesc mult de tot celor care ma v-or ajuta cu un sfat bine documentat!!

Cel mai recent răspuns: ContSters123067 , utilizator 11:31, 26 Mai 2011
Sanse aveti dar mai intai ar trebui sa actionati ( au trecut deja 2 ani ), mai intai formulati o plangere penala impotriva numitului pentru savarsirea infractiunii prevazute si sanctionate de art. 213 si art. 215 C.pen., mentionati in plangere martorii respectivi ( vor fi audiati si ei ) iar in momentul in care veti avea declaratia de recunoastere a "impricinatului" si un eventual angajament de restituire a sumei, aceasta va fi necesara la instanta de judecata.
Am avut o situatie similara finalizata cu succes.
av. Iorga Elena
Multumesc mult,va doresc numai bine!!!
fara acte vanzare nu prea aveti ce face. cu marfa data "pe caiet" nu puteti recupera nimic legal.
si dvs. sunteti in neregula, cu riscuri mari, pentru neinregistarea vanzarii.
lasati-o asa. ati ales gresit "clientu'".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pe datorie emiliano zapata emiliano zapata Buna,as avea nevoie de ajutor in urmatorul caz:detin un magazin mic in provincie si,asa cum se obisnuieste am dat marfa la un vecin pe cont sau pe datorie cum ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorie ''pe cont'' emiliano zapata emiliano zapata Buna,a-s vrea sa stiu daca am dat marfa din magazin,cum se obisnuieste pe la tara,iar respectivul nu mai vrea sa-mi plateasca(fiind vorba de 20 mil. vechi),am ... (vezi toată discuția)
Marfa vanduta si neplatita florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Am un mic magazin alimentar la tara, si, asa cum se \"obisnuieste\", am vandut marfa si \"pe caiet\", cum se spune... Problema este ca de la ... (vezi toată discuția)