avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... amenda circulatie este legal?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

amenda circulatie este legal?

Stimati Domni si Doamne
Am fost amendata de un echipaj de politie in judet Vrancea masina echipajului avea nr de inmatriculare in Bucuresti este valabil procesul verbal de suspendarea permisului?
Cel mai recent răspuns: vrica , utilizator 08:00, 23 Iunie 2011
nu conteaza nr. de inmatriculare al autoturismului.
pot fi alte cauze de nulitate a procesului verbal.
Ati avea amabilitatea sa-mi spuneti si mie detaliat care ar putea fi motivele de a cere in instanta anularea?
echipajul de politie carei unitati ii apartinea?Bucuresti sau jud.Vrancea?Si e vorba cumva de MCV radar?
Echipajul era de la IPJ Vrancea.In procesul verbal scrie ca am fost inregistrata ca circulam cu 105km/h in localitatea TisitaEu coboram de pe un pod pilotul automat era fixat la 100km/h si ca am fost inregistrata cu aparatul radar I-am cerut sa-mi arate si mie indicatorul de intrare in localitate dar s-a suparat si mi-a suspendat permisul ptr 90 zileDe jur imprejur nu era nicio locuinta nici curent electric In spatele lor era un indicator de limitare de viteza,ei erau la baza podului.
Atunci , procesul verbal de constatare este valabil. Limita de viteza era 50?daca da atunci nu aveti ce sa le faceti pt. ca depasirea vitezei cu 50 km/h atrage dupa sine suspendarea permisului de conducere pe o perioada de 90 de zile (oug 195).

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am si eu o intrebare legat de o amenda de circulatie. ... Robert194 Robert194 Buna ziua, Am si eu o intrebare legat de o amenda de circulatie. Sotia mea a luat amenda de vitza conducand cu 105km/h sau cel putin asa scrie in procesul ... (vezi toată discuția)
Contestatie/reducere suspendare permis dsptc dsptc Astazi am fost detectat de un aparat radar TRU-CAM, situat in zona Cleja-Racaciuni,jud.Bacau, DN2, cu viteza de 103km/h, in urma caruia mi s-a suspendat ... (vezi toată discuția)
Contestatie suspendare permis black_00 black_00 Mi s-a suspendat permisul pentru 90 de zile pentru conducerea in localitatea Cleja(care nu are nici un kilometru), jud. Bacau, cu 103 km/h. Autospeciala cu ... (vezi toată discuția)