avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

Sunt casatorita de 15 ani si nu am copii.Casatoria s-a facut in anul 1996 in anul 1997 pt ca nu aveam locuinta tatal meu a construit o casa a carui termen de finalizare a fost 1999. In aceasta casa m-am mutat eu si sotul meu,facand lucrari de modernizare aici ma refer la o fantana ,o pivnita , mobilier,electrocasnice si printre altele o masina . Mentionez din nou ca tatal meu este intabulat pe pamantul de sub casa si gradina iar autorizatia de constructie pe casa este pe numele tatatlui meu .Intrebarea este poate baga casa la partaj sau doar bunuri comune sau daca casa poate fi considerat un bun comun
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 10:49, 21 Iunie 2011
Terenul si casa nu sunt bunuri comune,in speta data.In cazul partajului sotul poate avea pretentii cu privire la imbunatatirile aduse imobilului ,sau cu privire la alte bunuri achizitionate in timpul casatoriei,in functie de contributia sa financiara.
Ultima modificare: Marți, 21 Iunie 2011
andymaurul, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parte 1/2 casa crimea crimea Sunt in divort de sot casa in care locuim este construita de tatal meu impreuna cu mama in anul 1997-2000 perioda trecuta pe autorizatie 2008 fiind anul anul ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi am. Adryianna Adryianna În 1996 m-am căsătorit cu soțul meu. Am locuit în garsoniera lui. În martie 1997 a primit cadou un pământ de la bunici. Am vândut garsoniera și am ... (vezi toată discuția)
Partaj tavi02ro tavi02ro Din pacate parintii mei sunt in prag de divort si am cateva nelamuriri , sper sa gasesc ajutor aici. Ne-am mutat in casa parintilor tatalui meu in urma cu 17 ... (vezi toată discuția)