avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... masura 141
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

masura 141

Buna ziua.Sotul poate accesa masura 141 daca are PFA , dar nu cu profil agricol????Dar eu daca sunt in cresterea copilului pana la 2 ani?????Multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 13:53, 21 Iunie 2011
La adresa [ link extern ]
aveti toate masurile pe agricultura, descarcati ghidul solicitantului la masura 141 si aveti acolo toate informatiile si conditiile.
Pentru accesarea serviciilor de consultanta gratuite, fermierii care detin ferme de semisubzistenta in Regiunile Nord – Est, Nord – Vest sau Centru, pot contacta prestatorul serviciilor de consultanta: e-mail: office@ rgic.ro.
Fermierii care detin ferme de semisubzistenta in Regiunile Sud - Est, Sud - Vest, Sud sau Vest pot contacta, in vederea accesarii serviciilor de consultanta, prestatorul serviciilor de consultanta e-mail: office@ romair.ro.
Ultima modificare: Marți, 21 Iunie 2011
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agricultura ianis22 ianis22 ce imi trebuie sa-mi fac o ferma documente?si am 25 ani (vezi toată discuția)
Finantare nerambursabila peraspera peraspera Parca era vorba sa se acorde pentru deschiderea de gradinite particulare?! (vezi toată discuția)
Lansare domeniu por 4.3- numai pentru dotare! Daniela Bolog Daniela Bolog 11 mar. 2014 AMPOR - Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice a aprobat deschiderea unei noi cereri de proiecte in cadrul DMI 4.3., in ... (vezi toată discuția)