avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Scanare carnete de munca in 2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Scanare carnete de munca in 2011

se mai scaneaza in 2011 carti de munca ?
Cel mai recent răspuns: ducubc , utilizator 19:09, 26 Iunie 2011
Cartile de munca nu se mai folosesc incepand cu 01.01.2011.
Se mai scaneaza inca cartile de munca intocmite anterior acestei date.
dar se mai scaneaza cele vechi in 2011 ???
Pt. persoane juridice este mai greu, dar pt. pers. fizice se accepta !
Saptamana trecuta a mers cineva cu propriul carnet de munca la CAS, a spus ca l-a avut acasa, ca n-a stiut, ma rog ..... si l-a oprit pt. scanare.
la CAS sau ITM ? sotia a fost de 2 ori la ITM si ia spus dupa 15 iunie apoi sa mai incerce dupa 15 septembrie. ce sa faca ?
ITM-ul nu scaneaza carnetele de munca, ci Casa de Pensii ... posibil ca sotia dvs a avut carnetul de munca la ITM , iar acestia la trimis la scanat la Casa de Pensii.

Alte discuții în legătură

Carte de munca nescanata mari29 mari29 Buna ziua. Sotul a lucrat la o firma pana in anul 2009, dupa care firma a dat faliment. Cartea de munca a ramas in posesia sotului si deci nu a fost transmisa ... (vezi toată discuția)
Cum procedez daca nu am depus cartea de munca pentru scanare? adelinaradulescu adelinaradulescu Locuesc in bucuresti sector 4 , mi-am gasit o slujba de cateva zile , problema mea este ca nu am stiut de aceasta scanare a cartilor de munca, pt ca nu am ... (vezi toată discuția)
Scanare carnete de munca la casa de pensii bucuresti tudorache_alyna tudorache_alyna Buna ziua! Am inteles ca dupa ce am dus o data carnetele de munca la ITM Bucuresti pentru scanare acum a doua oara va trebui sa le ducem la Casa de Pensii ... (vezi toată discuția)