avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Carte de munca nescanata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Carte de munca nescanata

Buna ziua. Sotul a lucrat la o firma pana in anul 2009, dupa care firma a dat faliment. Cartea de munca a ramas in posesia sotului si deci nu a fost transmisa la scanat. Imi puteti spune unde trebuie sa se prezinte cu cartea de munca pentru a putea fi scanata? El avand buletin de Timisoara, dar ultimul loc de munca a fost in Bucuresti. Exista posibilitatea sa porimeasca si amenda pentru nedepunerea ei la termenul solicitat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:28, 6 Noiembrie 2013
Operatiunea de scanare a carnetelor de munca se face de Casele Teritoriale de Pensii.
Oricum in acest moment procesul de scanare este oprit.....am carte de munca din 2011 depusa si nu a fost scanata ....mi s-a spus ca nu mai are cine sa faca acest lucru la Casa de pensi....oricum e bine sa o depuneti.
Unde mai exista carnete de munca depuse pentru scanat, operatiunea nu este oprita .Se scaneaza , dar mai greu, din lipsa de personal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intarziere eliberare carte de munca Hapei Hapei In 2007, decembrie, am demisionat de la o firma. In februarie 2008 m-am angajat unde lucrez si in momentul de fata. Am cerut cartea de munca de la fostul ... (vezi toată discuția)
Prelucrare / scanare carte de munca CIUBUC FLORI MIHAELA CIUBUC FLORI MIHAELA Din anul 2009 n-am mai fost angajat cu, carte de munca. Pot sa ma duc acum personal la ITM pentru prelucrare si scanare? (vezi toată discuția)