avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cum procedez daca nu am depus cartea de munca pentru ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cum procedez daca nu am depus cartea de munca pentru scanare?

Locuesc in bucuresti sector 4 , mi-am gasit o slujba de cateva zile , problema mea este ca nu am stiut de aceasta scanare a cartilor de munca, pt ca nu am lucrat de 1 an , am avut-o acasa. Mai am vre-o sansa sa merg cu ea la itm pt scanare sau poate sa o preia firma la care m-am angajat si sa mearga cu ea la itm? am 13 anii de munca si nu vreau sa-i pierd.... va multumesc, #-o
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:37, 27 Martie 2011
ITM-ul nu scaneaza carnetele de munca, ci Casa de Pensii ... mergeti la CPMB si depuneti carnetul de munca in vederea scanarii ...dupa 01.01.2011 nu mai aveti ce face cu carnetul de munca, intrucat Decretul nr.92/1976 a fost abrogat.
Din cate stiu eu actiunea de scanare a cartilor de munca s-a incheiat, iar Casele de pensii nu mai primesc cartile pentru scanare. Nu va ingrijorati, nu sunteti singura persoana in aceasta situatie, iar anii de munca nu-i pierdeti in nici un caz.
simona_iunie a scris:

Din cate stiu eu actiunea de scanare a cartilor de munca s-a incheiat, iar Casele de pensii nu mai primesc cartile pentru scanare. Nu va ingrijorati, nu sunteti singura persoana in aceasta situatie, iar anii de munca nu-i pierdeti in nici un caz.

In Bucuresti , aceasta operatiune nu s-a incheiat ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelucrare / scanare carte de munca CIUBUC FLORI MIHAELA CIUBUC FLORI MIHAELA Din anul 2009 n-am mai fost angajat cu, carte de munca. Pot sa ma duc acum personal la ITM pentru prelucrare si scanare? (vezi toată discuția)
Carte de munca claudia_d claudia_d Buna ziua, Am o intrebare: PERS. FIZICE care au carte de munca si au avut o pauza (chiar inainte de perioada cand legea cartilor de munca electronice s-a pus ... (vezi toată discuția)
Scanare carnete de munca la casa de pensii bucuresti tudorache_alyna tudorache_alyna Buna ziua! Am inteles ca dupa ce am dus o data carnetele de munca la ITM Bucuresti pentru scanare acum a doua oara va trebui sa le ducem la Casa de Pensii ... (vezi toată discuția)