avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... sucsesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

sucsesiune

Un verisor s-a declarat unic mostenitor al averii bunicilor decedati. Ce trebuie sa fac pentru a intra in posesia dreptului meu de mostenire asupra partii care imi revine din averea bunicilor? Cui trebuie sa ma adresez? Mostenirea se afla in alt judet decat cel in care am domiciliul stabil?
Cel mai recent răspuns: iurebitreluhcs , utilizator 14:41, 21 Iunie 2011
Depuneti actiune''anulare act'' la judecatoria in circumscriptia careia se afla respectivul imobil,daca s-a facut succesiunea.Puteti depune si plangere penala impotriva verisorului pentru fals in declaratii,(de asemenea doar daca s-a facut succesiunea iar verisorul dvs.a declarat in scris in fata notarului ca este singurul mostenitor).
Ultima modificare: Marți, 21 Iunie 2011
andymaurul, utilizator
Va multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament din anul 1959 doricuta42 doricuta42 Buna ziua Am o intrebare referitoare la un testament facut de bunica mea in anul 1959, pentru un teren, aflat in judetul Iasi. In acest testament bunica ... (vezi toată discuția)
Mostenitor fara mostenire!!! ancabratu ancabratu Buna ziua, Am si eu o nelamurire. Bunicii de pe mama au murit,astfel mama mea si sora ei au dreptul de mostenire. Mama mea e plecata in Italia si nu s-a ... (vezi toată discuția)
Anulare testament doricuta42 doricuta42 Buna ziua Am o intrebare referitoare la un testament facut de bunica mea in anul 1959, pentru un teren, aflat in judetul Iasi. In acest testament ... (vezi toată discuția)