avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Prima casa 4 cu CIM determinat
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Prima casa 4 cu CIM determinat

Impreuna cu sotul meu dorim sa achizitionam un imobil prin programul Prima Casa 4, singurul impediment ar fi ca sotul meu detine CIM pe perioada determinata. La firma unde lucreaza, toti angajatii au CIM determinat de la o luna si pana la 3 ani. Credeti ca vom reusi sa contractam acest credit in conditiile de fata? Sunt bancile dispuse sa acorde credite prin acest program pe o perioada la fel de lunga si pentru persoanele cu CIM determinat?
Cel mai recent răspuns: IULIAIONESCU27 , utilizator 18:00, 25 Iunie 2011
Din experienta proprie, bancile solicita contract de munca pe perioada nedeterminata, atunci cand se incheie durata contractului de munca ce garantii mai pot avea ca isi vor recupera creditele? Iar in programul "Prima Casa" cred ca sunt si mai scrupulosi, pentru siguranta mergeti sa discutati cu un consultant bancar.
Multumesc pentru raspuns. Ulterior am discutat cu un consultant bancar si am aflat ca pot intra in acest program si persoanele cu contract determinat...dar sunt diverse conditii, mai stricte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare unilaterala a contractului de munca Crinel Crinel Angajatorul poate modifica unilateral un contract individual de munca din nedeterminat in determinat? (vezi toată discuția)
Contract de munca pe perioada determinata iulia_i iulia_i Buna ziua. Am accesat acest site in speranta ca voi putea fi indrumata intr-o problema: am fost contactata pentru un interviu la o institutie bancara din ... (vezi toată discuția)
Cim pe perioada determinata oana13n oana13n Buna ziua, Am o nelamurire odata cu intrarea in vigoare a noului cod al muncii, am auzit ca nu se mai prelungesc CIM pe perioada determinat, se face decizie ... (vezi toată discuția)