avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... viza de flotant pentru fratele meu minor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

viza de flotant pentru fratele meu minor

buna ziua,fratele meu se inscrie in bucuresti la liceu,pot sa il iau in spatiu la mine daca inca nu a implinit 14 ani(implineste pe 22 august)deci nu are buletin?
multumesc
Cel mai recent răspuns: narcisa_salbatica , utilizator 20:41, 21 Iunie 2011
Daca nu are buletin, nu aveti unde sa-i inscrieti viza de flotant. Il treceti la plata cheltuielilor de intretinere la bloc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza de flotant și luare in spațiu OanaG3orgiana OanaG3orgiana Am cumpărat recent un apartament in Bucuresti, Sector 4. Ce trebuie sa fac sa îl iau in spațiu pe fratele meu și ce treb sa fac pentru o viza de flotant ... (vezi toată discuția)
Forme legale pentru a locui undeva darksideliar darksideliar Ce se intampla daca stau la bunicii mei mai mult timp dar fara forme legale ? mai mult timp insemnand 1-2 ani. (vezi toată discuția)
Buletin 14 ani Popescu Tudor Popescu Tudor Buna ziua, In urma cu un am s-a pronuntat hotararea definitiva de divort si domiciliul copilului minor a fost stabilit la mama (eu sunt tatal lui). Copilul ... (vezi toată discuția)