avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1252 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Viza de flotant și luare in spațiu
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Viza de flotant și luare in spațiu

Am cumpărat recent un apartament in Bucuresti, Sector 4. Ce trebuie sa fac sa îl iau in spațiu pe fratele meu și ce treb sa fac pentru o viza de flotant pentru un prieten. Menționez ca nu am schimbat buletinul și am alta adresa.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:07, 8 Decembrie 2018
Procedură privind obținerea vizei de flotant (viza de stabilire a reședinței)
[ link extern ]

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luarea in spațiu și viza de flotant Oana007 Oana007 Am cumpărat recent un apartament in Bucuresti, Sector 4. Ce trebuie sa fac sa îl iau in spațiu pe fratele meu și ce treb sa fac pentru o viza de flotant ... (vezi toată discuția)
Se muta dosarul de pwnsie daca fac viza de resedinta la parinti in alt judet ? florin19801980 florin19801980 Stau in bucuresti buletin adresa in bucuresti apartament si vreau sa fac viza de flotant de resedinta in ilfov la parinti sunt pensionat definitiv intrebarea ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant ContSters94625 ContSters94625 stiti cumva ce acte am nevoie pentru viza de flotant in Bucuresti? este necesara prezenta proprietarului la sectia de politie sau pot sa duc contractul de ... (vezi toată discuția)