avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Luarea in spațiu și viza de flotant
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Luarea in spațiu și viza de flotant

Am cumpărat recent un apartament in Bucuresti, Sector 4. Ce trebuie sa fac sa îl iau in spațiu pe fratele meu și ce treb sa fac pentru o viza de flotant pentru un prieten. Menționez ca nu am schimbat buletinul și am alta adresa. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 12:39, 10 Decembrie 2018
Ve-ți merge la Poliție , Evidența Populației și dați o declarație de luare in spațiu a fratelui și a prietenului .
Asa este. Trebuie mers la ev. populatiei cu impricinatul, trebuie sa aveti doc. de proprietate in original. Se completeaza o cerere. Puteti accesa si site-ul politiei/ev. populatiei - mi-amintesc ca au descrisa acolo toata procedura.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza de flotant și luare in spațiu OanaG3orgiana OanaG3orgiana Am cumpărat recent un apartament in Bucuresti, Sector 4. Ce trebuie sa fac sa îl iau in spațiu pe fratele meu și ce treb sa fac pentru o viza de flotant ... (vezi toată discuția)
Viza flotant ttoofast ttoofast Imi cer scuze daca am postat in sectiunea gresita, dar as avea si eu nevoie de niste informatii. Locuiesc in apartamentul unui prieten care a plecat din ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant ContSters94625 ContSters94625 stiti cumva ce acte am nevoie pentru viza de flotant in Bucuresti? este necesara prezenta proprietarului la sectia de politie sau pot sa duc contractul de ... (vezi toată discuția)