avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1224 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate cum pot gasi o persoana daca ii stiu doar numele si ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

cum pot gasi o persoana daca ii stiu doar numele si prenumele?

parintii verisoarei mele,unchii mei sau despartit prin 1991,ea a ramas la mama ei,acum de tatal ei nu mai stie nimic,cum poate sa il gaseasca stiind doar cum il cheama?multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 19:37, 26 Iunie 2011
Poate face o cerere la Serviciului de Evidenta a Persoanei pe raza caruia locuieste in care sa enumere toate datele pe care le cunoaste despre tatal dansei - datele de pe certificatul de nastere (eventual de pe sentinta de divort, daca s-au separat si legal).

Ar fi bine ca verisoara dvs. sa stie si faptul ca, in eventualitatea in care va fi gasit, tatal dumneaei va trebuie sa-si exprime in scris consimtamantul ca adresa actuala sa-i fie dezvaluita (Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date).

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Folosirea numelor fostilor angajati pe site-ul fostului angajator.... ionelu78 ionelu78 Buna ziua, Pe site-ul fostului meu angajator apar eu impreuna cu inca 4 colegi desi nu mai suntem nici unul angajatii acestei firme. La sectiunea ... (vezi toată discuția)
Legal - sistem supraveghere video firma, accesul directorului prin telefon mi_prejmer_sc mi_prejmer_sc Siguranta la locul de munca inseamna si supraveghere video. Dar in ce lege pot gasi : managerul institutiei are \\"voie\\" sa aiba acces permanent,prin soft ... (vezi toată discuția)
Daca ma puteti ajuta urgent. in 2018 s-a abrogat legea 677/2001,privind ... Ezoteric Ezoteric Daca ma puteti ajuta urgent. In 2018 s-a abrogat legea 677/2001,privind protectia datelor cu caracter personal.In acea lege, exista art.7 alin(2) privind ... (vezi toată discuția)