avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de urmas
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de urmas

Buna ziua. Sunt elev in anul 3 la liceu, mi-a decedat tatal si am obtinut pensie de urmas, vreau sa ma angajez cu carte de munca si sa pot termina si liceu. Intrebarea este daca ma angajez mai beneficiez de pensia de urmas sau daca sar putea transfera pe numele mamei mele. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: lloryshyka , utilizator 16:35, 21 Iunie 2011
Buna,eu sunt in aceeasi situatie,primesc o pensie de urmas,inainte de 1ian 2011 daca lucrai salariul tau nu trebuia sa depasesca 1/4 din salariul mediu pe economie,dar incepand cu 1 ian 2011 s-a dat o lege prin care poti sa lucrezi fara sa-ti sisteze pensia,ca sa fii mai sigur intreaba la casa de pensii unde ai depus dosarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie urmas alynam alynam Buna ziua, Numele meu este mihaela si m si eu o intrebare: in septembrie 2009 a decedat mama mea si fiind inca la scoala am fost indrumati de la primarie sa ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas AlexAntip AlexAntip Am si eu o intrebare: mai am dreptul la pensie de urmas in situatia urmatoare? Tatal meu a decedat in anul 1998. In prezent eu am implinit varsta de 26 de ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas m.a.i si alte venituri Larisa89 Larisa89 Buna seara, as avea si eu o nelamurire in legatura cu pensia de urmas m.a.i. si angajarea.Sunt studenta,beneficiez de pensie de urmas militara si in acelasi ... (vezi toată discuția)