avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Calculare cuantum suma timbru judiciar .
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Calculare cuantum suma timbru judiciar .

Suntem in judecata cu un vecin pentru iesire din indiviziune din 2004 , am pierdut la judecatorie si am declarat recurs la tribunal . Acum suntem la faza de calcul al cuantumului timbrului judiciar dupa valoarea ce se va stabili de un expert numit de instanta. Dupa calculele mele valoarea terenului este de circa 398200 RON. Cat va fi oare suma ce va trebui platita ? Rog ajutor in acest sens pentru ca toti cei implicati suntem pensionari. Va multumesc anticipat pentru ajutor si sfatuiti-ma cum sa procedam .
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:14, 21 Iunie 2011
[ link extern ]

Solicitati ajutor judiciar.
taxa de timbru pe care trebuie sa o achitati este jumatate din taxa care a fost achitata la judecatorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru recurs ssosso ssosso [b]buna seara as dori sa stiu de ce mi se percepe o taxa de timbru judiar ptr recurs fiind de 7 ani in proces ptr iesire de indiviziune si am mai avut doua ... (vezi toată discuția)
Taxã judiciarã de timbru pentru recurs nicole852107 nicole852107 buna seara am primit citatia pentru recurs de rectificare cota parte data in sentinta de la judecatorie in urma unei succesiuni si iesire din indiviziune, la ... (vezi toată discuția)
Referitor la plata taxei judiciare de timbru zetics78 zetics78 Buna ziua stimati forumisti, doresc o lamurire din partea Dvs. vis-a-vis de plata taxei de timbru judiciar, in urmatorul context : Este vorba despre un ... (vezi toată discuția)