avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Raspuns la contestatia pentru taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Raspuns la contestatia pentru taxa auto

In data de 30.02. 2011. am depus o contestatie la finante in care am contestat suma calaculata, pentru ca masina era adusa in 2010, dar calculatia s-a facut dupa noul tabel. Acum 2 zile am primit raspunsul (dupa 4 luni) si anume ca:
Pentru considerentele aratate mai sus A. Finantelor decide desfiintarea deciziei de calcul al taxei pe poluare pentru autovehicule emisa de organele de specialitateale Ad. Finantelor, urmand ca organele fiscale sa procedeze la emiterea unei noi decizii tinand cont de prevederile legale aplicabile in speta, considerentele prezentei decizii de solutionare a contestatiei si sustinerile petentei.
Intrebarea mea este: ce trebuie sa fac in cazul de fata?
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 23:52, 21 Iunie 2011
Asteptati urmatoarea decizie ... si in functie de continutul ei o sa vedeti ce puteti face mai departe ... pana una alta, decizia pe care ati contestat-o a fost desfiintata ... deci nu mai aveti in acest moment ce sa contestati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns intampinare anaf-recuperare taxa auto ANANINA ANANINA Buna ziua,ma puteti ajuta va rog? Cererea mea catre instanta suna asa:DOMNULE PRESEDINTE, Subsemnata …., domiciliata in ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de mediu SimonaGologan SimonaGologan Buna seara Am recuperat taxa de mediu platita in noiembrie 2008, in octombrie 2013, anul trecut in februarie am data in judecata Administratia Financiara ... (vezi toată discuția)
Act administrativ ContSters42601 ContSters42601 Decizia de calcul a platii taxei de poluare pentru vehicule emisa de administratia finantelor publice este un act administrativ? Odara cu cererea in instanta ... (vezi toată discuția)