avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Act administrativ
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Act administrativ

Decizia de calcul a platii taxei de poluare pentru vehicule emisa de administratia finantelor publice este un act administrativ?
Odara cu cererea in instanta de recuperare a taxei platite se cere obligatoriu si anularea deciziei?
Cel mai recent răspuns: ContSters42601 , utilizator 08:53, 8 Decembrie 2012
Conform art. 41 Cod procedura fiscala actul administrativ fiscal este actul emis de organul fiscal competent in aplicarea legislatiei privind stabilirea obligatiilor fiscale.
Solicitati instantei desfiintarea deciziei de impunere si implicit restituirea taxei platite.
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Decembrie 2012
Lucian Huzum, Consilier juridic

Decizia de calcul a platii taxei de poluare pentru vehicule emisa de administratia finantelor publice este un act administrativ.
Odara cu cererea in instanta de recuperare a taxei platite trebuie sa solicitati si anularea deciziei.

Sa inteleg daca se respinge cererea de desfiintare sau anulare a deciziei de calcul a taxei se
respinge si cererea de recuperare a taxei?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O lamurire taxa auto ContSters42601 ContSters42601 Buna seara,ma confrunt cu urmatoarea situatie. Am achzitionat un autoturisnm din germania si in luna august l-am imatriculta platind taxa dupa noua lege din ... (vezi toată discuția)
Aminare pronuntare ContSters42601 ContSters42601 Daca instanta a aminat pronuntarea cu o saptamina..pentru termenul cind are loc pronuntarea mai pot depune concluzii cu privire la obiectia unei ... (vezi toată discuția)
Taxa inmatriculare axncrime axncrime cum pot sa-mi recuperez taxa de prima inmatriculare dupa ce o sa o platesc ?in bistrita nasaud se accepta? (vezi toată discuția)