avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Aminare pronuntare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Aminare pronuntare

Daca instanta a aminat pronuntarea cu o saptamina..pentru termenul cind are loc pronuntarea mai pot depune concluzii cu privire la obiectia unei admisibilitati privind anularea deciziei de calcul a taxei de poluare emisa pentru autovehicule ridicata din oficiu?
Cel mai recent răspuns: ContSters42601 , utilizator 21:54, 7 Decembrie 2012
DA, puteți depune dar grăbiți depunerea.
Daca instanta admite obiectia i admisibilitati privind anularea deciziei de calcul a taxei de poluare emisa pentru autovehicule ridicata din oficiu,poate respinge si cererea de recuperare a taxei platite?Eu ma cerut anularea deciziei de calcul si returnarea de catre administratia finantelor publice a taxei platite

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O lamurire taxa auto ContSters42601 ContSters42601 Buna seara,ma confrunt cu urmatoarea situatie. Am achzitionat un autoturisnm din germania si in luna august l-am imatriculta platind taxa dupa noua lege din ... (vezi toată discuția)
Act administrativ ContSters42601 ContSters42601 Decizia de calcul a platii taxei de poluare pentru vehicule emisa de administratia finantelor publice este un act administrativ? Odara cu cererea in instanta ... (vezi toată discuția)
Taxa auto jacquelline jacquelline Pentru a inmatricula maina fara plata taxei auto este suficient sa se faca cerere doar la DGFP si Prefectura, sau trebuie facuta cerere si la tribunal? (vezi toată discuția)