avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... asociatii de proprietari - cheltuieli spatii comune
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

asociatii de proprietari - cheltuieli spatii comune

cheltuielile cu reparatia casei liftului intr-un bloc de apartamente si garsoniere, se imparte catre proprietari conform caror criterii?
1)in mod egal
2)dupa nr de persoane
3)dupa cota parte individa, adica dupa suprafetele apartamentelor si garsonierelor
4) dupa cum hotaraste conducerea asociatiei de proprietari
elga50 a scris:

Afisati, luati semnaturi pe un tabel unde scrieti articolul de lege ca sa vada toti locatarii cum e legea. Oamenii sunt inclinati totusi sa respecte legea daca ii vad litera scrisa. Incercati!

am incercat si acest lucru , dar stiti ce se intampla!....cei de la 4 camere le convine ca platesc mai putin ...iar cei de la garsoniere nu pricep, nu vor; n-au incredere, ...sunt influentati mai mult de catre cei cu apart decat de mine !...
Mentionez ca acest abuz se face in fiecare luna cu impartirea cheltuelilor de administrare(salarii;alte reparatii,...etc)
Cui ma mai pot adresa?...sa renunt ?...ce ma sfatuiti ?
Presedintele Asociatiei este o femeie foarte vulgara in vorbire si comportament ce terorizeaza pe toti ce i se impotrivesc !
faceti o adresa scrisa in care specificati ca asoc. nu respecta prevederile legale (eventual scriti si nr. articolului ) daca nu semneaza de primire pe o copie a adresei , sau o trimiteti prin posta cu aviz de primire . D-vstra calculati cat trebuie sa platiti intretinerea liftului conf normelor in vigoare si platiti conform acestui calcul iar daca nu primesc bani ii trimiteti direct in contul asoc, apoi anuntati asoc ca asteptati sa fiti data in judecata pentru suma in divergenta iar tribunalul, care trebuie sa respecte legislatia, va pune asoc sa faca recalcularea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea asociatiilor de proprietari iordana1900 iordana1900 Legea Asociatiilor de proprietari Buna ziua. Va rog sa aveti amabilitatea sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare: suntem un bloc de 8 etaje, iar pe fiecare ... (vezi toată discuția)
Conflict cu administratorul blocului cu privire la persoane plecate dar pt care trebuie sa platesc iliecraciu76 iliecraciu76 tatal si sora mea sunt plecati din tara de mult timp vin acasa 1 data sau de 2 ori pe an este legal sa mi se ia bani si pentru ei cu toate ca ei nu sunt ... (vezi toată discuția)
Cota parte indiviză netemeinică, nelegală și discriminatorie. Ovidiu Bălaj Ovidiu Bălaj Adunarea generală a asociației de proprietari poate hotărî modalitatea de repartizare a cheltuielilor privind părțile comune in ceea ce privește ... (vezi toată discuția)