avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Legea privind asigurarea obligatorie a locuintelor
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Legea privind asigurarea obligatorie a locuintelor

Incepind cu ce data devine obligatorie?
Cel mai recent răspuns: ioana.2009 , utilizator 17:25, 23 Iunie 2011
Ea este si acum obligatorie, dar sanctiunile se pot aplica doar dupa 15 iulie 2011 ;)
Multumesc pt raspuns, probabil ca de abia se asteapta data aplicarii sanctiunilor, santem o tara de sanctionati , taxati, amendati etc.Alti bani aruncati cadou o parte firmelor de asigurari si alta in gaura neagra a bugetului ( viitoarele amenzi) :)
Legea a intrat in vigoare inca de anul trecut dar amenzile incep de la 15 iulie anul acesta.Ca sa nu mai fie bani aruncati este bine sa va faceti o asigurare facultativa dar care sa cuprinda si cele trei riscuri catastrofice obligatorii.
Daca ai trei nr de casa, chiar daca sunt in aceeasi curte iar una dintre ele functioneaza ca dependinta pt celelalte, trebuie sa platesti TREI asigurari??
fiecare nr alta asigurare.toti proprietarii trebuie sa plateasca pe nr lor pt ca asa platesc si la fisc.e inregistrata casa cu 3 nr.daca nr 2 nu plateste risca amenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare obligatorie locuinta artur1971 artur1971 Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati sa inteleg o problema . Eu am asigurat apartamentul de 5 ani in fiecare an . Acum vine legea si spune ca trebuie sa fac o ... (vezi toată discuția)
Asigurare obligatorie locuinte nicoleta74 nicoleta74 buna ziua si La multi ani tuturor! A inceput isteria cu politele de asigurare obligatorie a locuintelor. Care mai de care isi da cu parerea ca incepand cu 15 ... (vezi toată discuția)
Asigurare locuinta gabi.b gabi.b In octombrie 2010 am cumparat un apartament prin Programul Prima Casa - Raiffeisen Bank (persoana fizica) . Odata cu acest credit mi-au facut obligatoriu cei ... (vezi toată discuția)