avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Masina furata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Masina furata

Buna ziua, am nevoie de un raspuns urgent. Am cumparat o masina inscrisa pe bulgaria in aprilie si am dat-o in chirie la cineva. Acel cineva mi-a dat o copie de pe buletin care nu era al lui. Deci eu am inchiriat masina la un necunoscut.Acum am aflat ca masina este la politie, si a fost folosita de niste oameni care nu ii cunosc care se ocupa de furat petrol. Ce ar trebui sa fac in acest caz? Se poate sa ma interogheye ca complice?
Cel mai recent răspuns: ContSters155307 , utilizator 20:16, 21 Iunie 2011
Daca aveti un inscris chiar sub semnatura privata cu persoana careia i-ati dat masina cu chirie, nu aveti nici o raspundere pentru faptele lui (a celui care a folosit masina pentru a practica sportul furt""), deasemeni nu puteti fi complice daca nu ati fost impreuna la furat petrol,:stunned:
Ultima modificare: Marți, 21 Iunie 2011
Manole Dumitru, utilizator
Va trebui sa faceti dovada ca ati inchiria acea masina cu
contractul dintre dvs si acea persoana.
Dar eu nu stiu cine este persoana care i-am inchiriat-o, pentru ca mi-a dat datele false. Si nu prea pot dovedi ca am inchiriat-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumparat o masina furata ! liv.savu liv.savu Buna seara ! Ma confrunt cu o problema foarte delicata si am nevoie de niste sfaturi de la persoane specializate . Am cumparat o masina , care in urma ... (vezi toată discuția)
Poate fi vorba de furt intre soti???? ionutgcalin ionutgcalin am si eu o problema cu fosta sotie..momentan suntem in partaj..ea locuieste in apartamentul bun comun..se foloseste de toate bunurile din casa..eu am plecat ... (vezi toată discuția)
Chiariasul mi a furat din casa plicutet plicutet Buna ziua,in urma cu 2 luni am inchiriat o camera din aparatamentul mamei mele(cealalta camera fiind incuiata) pentru 3 luni de zile . Chiariasul a plecat fara ... (vezi toată discuția)